У Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. Фото

У Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. Фото

У Луцькій територіальній громаді вшанували педагогів з нагоди Дня працівників освіти. Урочистості до професійного свята, яке в Україні відзначили 1 жовтня, відбулися в Палаці учнівської молоді.

Про це повідомили у міській раді. 

Освітянська спільнота громади зараз налічує понад 6 тисяч працівників, котрі забезпечують діяльність 38 шкіл і 51 садочка. Понад 4,5 тисячі з них – це педагоги. Другий рік поспіль, відповідаючи на виклики часу, вони працюють з дітьми в умовах воєнного стану.

У Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. ФотоУ Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. ФотоУ Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. Фото

Міський голова Ігор Поліщук привітав працівників освіти зі святом, подякував їм за професіоналізм, відданість справі і за те, що, попри війну, рівень підготовки учнів у громаді залишається одним із найвищих у країні. 

«Дякую вам за те, що в надзвичайно складних умовах освітній процес в нашій громаді відбувається на високому рівні, – зазначив Ігор Поліщук. – Наші школи продовжують входити у ТОП-100 кращих шкіл країни, наші діти продовжують показувати надзвичайно високі результати на ЗНО та займати хороші місця на олімпіадах і конкурсах». 

Міський голова нагадав присутнім, що цього літа Міжнародний республіканський інститут США опублікував результати щорічних досліджень, які він проводить у всіх обласних центрах України.

«Дуже приємно, що Луцьк посів перше місце в державі за рівнем задоволеності жителів школами і садочками, які є в громаді. Це ваша заслуга», – підкреслив Ігор Поліщук.

Очільник громади додав, що влада високо цінує роботу педагогів. Побажав їм міцного здоров’я, швидкого повернення до нормального навчання у класах, а не в укриттях, і нагородив кращих освітян з нагоди свята. Свідоцтва «Лауреата іменної премії міського голови» та «Лауреата персональної стипендії міського голови» отримали працівники шкільних, дошкільних, позашкільних та мистецьких закладів громади.

У Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. ФотоУ Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. ФотоУ Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. ФотоУ Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. ФотоУ Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. Фото

Працівників освіти привітала з професійним святом заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

«Бажаю мирного неба, перемоги нам усім і, звісно, доброго здоров’я» – сказала Ірина Іванівна.

Разом із директором департаменту освіти Віталієм Бондарем вона вручила ряду освітян свідоцтва переможців конкурсу «Успішний педагог», який передбачає премію від Луцької міської ради.

У Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. ФотоУ Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. Фото

Для педагогічних працівників був організований святковий концерт. Окремі виконавці та мистецькі колективи громади подарували присутнім чудові вокальні та хореографічні номери.

У Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. ФотоУ Луцьку з професійним святом вітали педагогів громади. Фото

Читайте також: 

Можливо зацікавить