У Луцьку замінюють вікна в будинку, у який влучив ворожий шахед

У Луцьку замінюють вікна в будинку, у який влучив ворожий шахед

У Луцьку у будинку на проспекті Відродження, в який влучив ворожий шахед, розпочали вставляти вікна у квартирах

Про це пише Конкурент з посиланням на сюжет телеканалу «Конкурент TV».

Так, 30 вересня до Луцька приїхала перша партія з 74 вікон. Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко наголошує: все зроблять якісно і якнайшвидше.

«Буде все добре. Дуже якісні вікна! Все замінять, повірте мені! Все буде поміняно, якісно зроблено», – запевнив він.

Також Юрій Погуляйко розповів, що процес залучення іноземних партнерів GEM та сама допомога відбувались дуже оперативно.

«Зараз хлопці спеціалісти приїхали, ну бачте дуже швидко. Тільки поміряли, три тижні і от все, все сталось», – наголосив начальник ОВА.

Одна із мешканок будинку Тамара Степанівна каже, що зараз обоє її онуків захищають країну у лавах ЗСУ, тому про допомогу просили у сусідів.

«В Збройних силах один внук, так само другий. От сьогодні просили у сусідів, щоб допомогли носити нам вікна. Нічого, ми дякуємо, просто дякуємо, що нам зробили», – каже жінка.

Сама ж пані Лідія каже, у квартирі повибивало практично все. Найбільшою мрією жінки є закінчення війни і перемога України.

«В мене пошкоджені вікна, балкон пошкоджений, але вже він старенький трохи. А тут все міняють, я дуже вдячна. І щоб швидше кінчилась війна, більше нічого я не хочу», – каже лучанка пані Лідія.

Роботи активно тривають. Зазначають, що прибула лише перша партія вікон від іноземних партнерів з благодійної організації, далі – будуть наступні. Все роблять для того, аби в будинках, які постраждали від атаки російських нелюдів, було безпечно, сухо і тепло.

Читайте також: 

Можливо зацікавить