У Луцьку зробили капітальний ремонт моргу

У Луцьку зробили капітальний ремонт моргу

У Луцьку на території міської лікарні на проспекті Відродження зробили капітальний ремонт відділення патанатомії (моргу).

У приміщенні відремонтували покрівлю, облаштували пандуси, замінили освітлення та оновили обладнання. Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

У приміщенні  проводять розтин тіл померлих, дослідження причин та обставин смерті, гістологічні дослідження. Є величезна кількість сучасного обладнання, яке дає можливість в оперативному режимі провести різноманітні дослідження.

Також патанатомічне відділення у своєму складі має власну гістологічну лабораторію з унікальним для Волині обладнанням для проведення морфо-гістологічних досліджень біопсійного та операційного матеріалу з використанням гістохімічних методик фарбування.

У Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргуУ Луцьку зробили капітальний ремонт моргу

Читайте також: 

Можливо зацікавить