У Луцьку зупинилося серце народного артиста та актора Волинського драмтеатру Олександра Якимчука

У Луцьку зупинилося серце народного артиста та актора Волинського драмтеатру Олександра Якимчука

На 68 році життя зупинилося серце народного артиста та актора Волинського академічного обласного українськогомузично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка Олександра Якимчука.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила його колега Анна Присяжна.

«Не хочеться вірити...  Ваша остання вистава «Століття Якова»...  Ваша усмішка завжди буде жити в моєму серці...Ви були Великою Людиною! Спочивайте з Богом», - повідомили у дописі.

Довідково 

Олександр Якимчук жив у Луцьку з 1963 року. В 1972 році закінчив середню школу, де займався у самодіяльності (грав у шкільних виставах, танцював у танцювальному колективі). В 1972 році прийшов у Волинський музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка. Працював монтувальником декорацій і виходив на сцену в епізодах і масових сценах.

З 1973 до 1975 року служив у лавах Радянської Армії, де також активно брав участь у самодіяльності. У 1975 році повернувся у театр на посаду артиста балету. З 1980 року переведений на посаду артиста драми. Закінчив заочно: Волинське державне училище культури і мистецтв та рівненський інститут культури. У 1990 році присвоєне почесне звання Заслужений артист України, у 2005 році – Народний артист України. 

У Луцьку зупинилося серце народного артиста та актора Волинського драмтеатру Олександра ЯкимчукаУ Луцьку зупинилося серце народного артиста та актора Волинського драмтеатру Олександра Якимчука

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлого.

Можливо зацікавить