У переддень Нового року одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створення

У переддень Нового року одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створення

У суботу, 30 грудня, одна з військових частин на Волині відзначила 7-у річницю створення

Привітати особовий склад прибули голова обласної ради Григорій Недопад та його заступник Григорій Пустовіт, повідомили в облради. 

«З перших днів заснування цього підрозділу обласна рада долучалася до створення належних умов несення служби та побуту для наших військовослужбовців. З початку повномасштабного вторгнення ми посилили підтримку, адже кожен із воїнів тут працює задля перемоги», - підкреслив очільник Волиньради.

Григорій Недопад також зазначив, що в 2023 році з обласного бюджету для потреб військової частини були виділені кошти на оновлення матеріально-технічної частини, забезпечення необхідним інвентарем, також була надана різноманітна гуманітарна допомога.

Під час заходу присутні помолились за усіх полеглих у боротьбі за незалежність України та за здоров'я захисників. Прозвучали також і різдвяні колядки.

У переддень Нового року одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створенняУ переддень Нового року одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створенняУ переддень Нового року одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створенняУ переддень Нового року одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створенняУ переддень Нового року одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створенняУ переддень Нового року одна з військових частин на Волині відзначила сьому річницю створення

Читайте також: 

Можливо зацікавить