У приміщеннях ВНУ відремонтують санвузли за майже півтора мільйона гривень

У приміщеннях ВНУ відремонтують санвузли за майже півтора мільйона гривень

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки планують зробити ремонт санвузлів та стояків першого корпусу. 

Про це стало відомо з оголошення в системі державних закупівель «PROZORRO».

У приміщеннях цього корпусу функціонують: факультет фізичної культури, спорту та здоров'я, факультет педагогічної освіти та соціальної роботи, юридичний факультет та Музей історії університету.

«Поточний ремонт з протиаварійними заходами в приміщенні навчального корпусу №1 Волинського національного університету імені Лесі Українки (санвузлів на цокольному поверсі та з 1-го по 3-й поверх, та стояків) за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 30», - йдеться в оголошенні.

Оголошена вартість ремонтних робіт складає 1 467 300 гривень. Учасники торгів можуть подати свої пропозиції до 13 вересня, а переможець, після укладення договору, повинен закінчити заплановані роботи до 31 грудня нинішнього року. 

Також на ремонт навчально-бібліотечного корпусу ВНУ цьогоріч планують витратити близько 800 тисяч гривень. Відповідний тендер зареєстрували на тій же онлайн платформі.

«Волинським національним університетом імені Лесі Українки у системі електронних закупівель Prozorro 4 вересня 2023 року оголошено відкриті торги з особливостями на закупівлю «Поточний ремонт з протиаварійними заходами в приміщенні навчально-бібліотечного корпусу № 8 Волинського національного університету імені Лесі Українки (аудиторій № 72, № 41, № 42, № 407)», - йдеться в оголошенні.

Визначений кошторисом бюджет ремонту - 790 694 гривень. Пропозиції прийматимуть до 12 вересня нинішнього року.

Читайте також:

Можливо зацікавить