У селі Луцького району тимчасово відключать від газу майже 140 споживачів

У селі Луцького району тимчасово відключать від газу майже 140 споживачів

Майже 140 споживачів тимчасово відключать від газу в селі Шклинь Луцького району.

Волинська філія «Газорозподільні мережі України» інформує споживачів природного газу про тимчасове відключення від системи газопостачання в селі Шклинь на таких вулицях: Молодіжна, Садова, Шевченка, Стуса, Баївська та с. Шклинь 2. Всього 139 споживачів.

Газовики Горохівської дільниці Володимирського управління експлуатації газового господарства планують провести ремонтні роботи на газопроводі високого тиску в с.Шклинь Володимирського району з 09:00 години 27 травня до 17:00 год 28 травня. 

«Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!  Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проєкту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів», - повідомили газовики. 

Відновлення газопостачання відбудеться після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях клієнтів, квартирах чи приватних будинках.

Читайте також:

Можливо зацікавить