У селі неподалік Луцька вдруге за рік замироточила ікона

У селі неподалік Луцька вдруге за рік замироточила ікона

У храмі святих Гліба і Бориса села Шклинь, що у Городищенській громаді, знову замироточила ікона «Зіслання Святого Духа». Вперше миро на ній побачили у квітні 2022 року. Тоді ж у храмі мироточили ікони «Таємна вечеря» та Божої Матінки й старенький хрест.

Про повторне мироточення повідомив волинянин Олег Романюк на своїй фейсбук-сторінці.

«Слава Ісусу Христу! Знову замироточила ікона «Зіслання Святого Духа». У храмі святих Гліба і Бориса нашого села Шклинь Городищенської ОТГ Луцького району. Господь вчергове посилає нам знак і закликає: «Моліться, люди!», - пише Романюк.

Нагадаємо, що про мироточення ікон в Шклині повідомляли раніше. Це диво сталося у квітні 2022 року і люди могли спостерігати його понад тиждень.

«Спочатку ікона - де зображено Зішестя Святого Духа на учнів – на ризі Богоматері почали з'являтися крапелька мира і стікати донизу залишаючи маслянистий слід. На іконі «Таємна вечеря» крапельки проявлялися і стікали донизу по іконі залишаючи масні сліди, потім старенький хрест і ікона Божої Матінки - це було щось неймовірне - парафіянин самі стали свідками, що мироточінням посилюється під час моління», - написав у квітні Сергій Лавренюк у групі «Наш Луцьк» у «фейсбуці».

Можливо зацікавить