У селищі на Волині нова директорка музичної школи

У селищі на Волині нова директорка музичної школи

На посаду директора комунального закладу «Старовижівська дитяча музична школа» Старовижівської селищної ради призначили Кінах Любов Федорівну.

Відповідне розпорядження підписав селищний голова Василь Камінський, - йдеться на фейсбук-сторінці закладу.

Любов Федорівна є випускницею Волинського державного університету ім. Лесі Українки, де здобула кваліфікацію «Вчитель початкових класів і музики». Її педагогічний шлях розпочався в 1998 році, коли вона працювала вчителем музики в Старовижівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня. З 2002 по 2010 рік вона обіймала посаду музичного керівника в Старовижівському закладі дошкільної освіти «Сонечко», а з 2010 по 2024 рік працювала викладачем по класу фортепіано в Старовижівській дитячій музичній школі.

Колектив та адміністрація школи щиро вітають Любов Федорівну з новим призначенням і бажають їй творчих успіхів та подальших досягнень у професійній діяльності.

Окрім того, селищний голова Василь Камінський та начальник гуманітарного відділу Валентина Яриніч вручили Подяку Старовижівської селищної ради попередній очільниці закладу Ларисі Миколаївні Каліщук за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і вагомий внесок у розвиток культури. Лариса Миколаївна очолювала Старовижівську дитячу музичну школу понад 17 років.

Читайте також:

Можливо зацікавить