На Волині відбулися змагання з поліатлону серед військових

На Волині відбулися змагання з поліатлону серед військових

Волинські нацгвардійці взяли участь у змаганнях з поліатлону, присвячених Дню фізичної культури та спорту.

У спортивному святі брали участь військовослужбовці російсько-української війни, які наразі проходять службу в різних підрозділах, -  пишуть на сторінці Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Учасники змагалися в п'яти дисциплінах: плавання на дистанцію 100 та 50 метрів, біг на 100 метрів по прямій, забіг на три кілометри, а також метання гранати Ф1 на дальність. Такі змагання важливі для підрозділів Національної гвардії, оскільки поліатлон тренує тіло й розум для роботи в умовах підвищеного навантаження та стресу, що є типовим для військових операцій.

Подібні заходи не лише покращують фізичну підготовку, але й укріплюють бойовий дух, сприяють командній взаємодії та згуртованості підрозділів. Це також чудова нагода для військових підтримувати свої навички на високому рівні, що є важливим для виконання службових завдань.

На Волині відбулися змагання з поліатлону серед військовихНа Волині відбулися змагання з поліатлону серед військовихНа Волині відбулися змагання з поліатлону серед військовихНа Волині відбулися змагання з поліатлону серед військовихНа Волині відбулися змагання з поліатлону серед військових

Читайте також: 

Можливо зацікавить