У волинській громаді відкрили Дія.Центр

У волинській громаді відкрили Дія.Центр

Створення Дія.Центру в Любешові у ЦНАПі відбулося в рамках проєкту, який реалізовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Волинської обласної державної адміністрації та швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

У п’ятницю, 16 лютого, на відкриття завітали поважні гості – координатор із цифровізації регіонів EGAP Сергій Гунько, регіональна координаторка програми у Волинській області Оксана Киричук, – пише Нове життя.

Важливою умовою відкриття Дія.Центру є дотримання вимог безбар’єрності та доступності усіх категорій населення. Тому для людей з особливими потребами передбачений окремий санвузол, пандус, інформаційні та навігаційні таблички з шрифтом Брайля. Крім того, у ЦНАПі є мобільна валіза, завдяки якій «виїзний адміністратор» обслуговуватиме маломобільні групи населення.

Також у ЦНАПі обладнане місце для самообслуговування, зона очікування, дитячий куточок, кімната персоналу, робочі місця для персоналу та місце, де можна оцінити якість обслуговування. Також центр оснащений сонячними панелями, що забезпечують безперебійну роботу установи при відсутності електропостачання. 

У волинській громаді відкрили Дія.Центр

Читайте також:

Можливо зацікавить