У Волинській лікарні відкриють стерилізаційне відділення з чеським обладнанням

У Волинській лікарні відкриють стерилізаційне відділення з чеським обладнанням

У Волинській обласній лікарні планують створити сучасне стерилізаційне відділення з найсучаснішим обладнанням, яке забезпечить захист від перехресних заражень та інфекцій, особливо для пацієнтів після операцій.

Про це повідомив голова Волинської облради Григорій Недопад, зазначивши, що на запрошення Чеського технологічного інституту вже ознайомилися з інноваційними технологіями, які зроблять неможливим поширення внутрішньолікарняних інфекцій.

Також очільник облради підкреслив, що співпраця з чеськими партнерами уже мала успішний результат – надані Чеським урядом функціональні хірургічні столи, освітлення та інше уже допомагають волинським хірургам рятувати життя.

«Якщо чеське обладнання з’явиться на Волині, це стане суттєвим проривом у створенні безпечних умов як для пацієнтів, так і для медперсоналу. Від імені волинян і медичної спільноти я щиро дякую нашим чеським партнерам за підтримку», - підкреслив він.

Реалізація проєкту відбуватиметься за рахунок грантових коштів Європейського банку, Уряду Чехії та коштів Волинської обласної клінічної лікарні.

У Волинській лікарні відкриють стерилізаційне відділення з чеським обладнаннямУ Волинській лікарні відкриють стерилізаційне відділення з чеським обладнаннямУ Волинській лікарні відкриють стерилізаційне відділення з чеським обладнаннямУ Волинській лікарні відкриють стерилізаційне відділення з чеським обладнанням

Читайте також:

Можливо зацікавить