У Луцьку обрали директорів двох обласних медзакладів: хто став переможцем конкурсу

У Луцьку обрали директорів двох обласних медзакладів: хто став переможцем конкурсу

За підсумками двох засідань конкурсної комісії визначено кандидатури на вакантні посади директорів обласної психіатричної лікарні та стоматологічної поліклініки.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської облради.

Голова комісії, заступник очільника обласної ради Григорій Пустовіт, повідомив, що на кожну з посад претендував лише один кандидат - діючі виконуючі обов’язки керівників цих закладів.

Сергій Дудка, кандидат на посаду директора обласної психіатричної лікарні, представив план розвитку закладу, зазначивши, що лікарня, об’єднана з психіатричною лікарнею смт Олика, надає спеціалізовану допомогу дорослим та дітям. Дудка акцентував на необхідності будівництва лікувально-реабілітаційного відділення на 200 ліжок та покращення умов у чоловічому психіатричному відділенні.

Ігор Дворко, багаторічний керівник обласної стоматологічної поліклініки, розповів про важливість дитячої стоматології та плани створення дитячого відділення, яке надаватиме лікування під анестезією, а також про обов’язкову санацію порожнини рота для молоді.

Після співбесід члени комісії одноголосно підтримали кандидатури та внесли подання голові обласної ради про їх призначення на 5 років.

Остаточне рішення ухвалить сесія обласної ради.

У Луцьку обрали директорів двох обласних медзакладів: хто став переможцем конкурсуУ Луцьку обрали директорів двох обласних медзакладів: хто став переможцем конкурсуУ Луцьку обрали директорів двох обласних медзакладів: хто став переможцем конкурсуУ Луцьку обрали директорів двох обласних медзакладів: хто став переможцем конкурсуУ Луцьку обрали директорів двох обласних медзакладів: хто став переможцем конкурсу

Читайте також:

Можливо зацікавить