У заміському ЖК «Амстердам» відновили будівництво 5 під’їзду

У заміському ЖК «Амстердам» відновили будівництво 5 під’їзду

Будівельна компанія «Інвестор» відновила будівництво нового під’їзду в заміському ЖК «Амстердам», що розташований поблизу Луцька у селі Струмівка. 

Нагадаємо, ЖК «Амстердам» - найсучасніший проект Будівельної компанії «Інвестор», зведений за новою технологією монолітно-каркасного будівництва з використанням сучасних будматеріалів.Тут - великий вибір різних та зручних планувань квартир, власна котельня, що суттєво знизить витрати на опалення та обігрів води. Також заплановані велика відпочинкова зона із сучасним ігровим обладнанням для дітей та спортивними зонами, заклади обслуговування і громадський простір на першому поверсі будинку.

«Після початку повномасштабної війни ми вирішили, що маємо в першу чергу закінчити максимально готові об’єкти. Оскільки 1-4 під’їзди уже на фінішній прямій, то тепер переходимо до будівництва п’ятого під’їзду. Закупили арматуру і почали монтаж каркасу, тоді заповнимо керамічними блоками і перейдемо до монтажу даху», - пояснює керівник Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

У заміському ЖК «Амстердам» відновили будівництво 5 під’їздуУ заміському ЖК «Амстердам» відновили будівництво 5 під’їздуУ заміському ЖК «Амстердам» відновили будівництво 5 під’їзду

Він додає: роботи на будівельному майданчику не припинялися, не було простою, проте темпи, звісно, знизились. По перше не було розуміння того, що буде далі. По друге, дефіцит пального, потім – обстріли заводів-виробників матеріалів порушували логістику і постачання. 

«Фактично, перерви в роботі нас не було, але для того, щоб відновлювати якісь роботи, треба мати фінансовий план. Якби ми почали працювати в довоєнному темпі - ми б не змогли впоратися з поставленими задачами. Було дуже багато нюансів: не було арматури, обстріляли завод з виробництва пінопласту, ціни  постійно змінювалися», - пояснює керівник Будівельної компанії «Інвестор».

У заміському ЖК «Амстердам» відновили будівництво 5 під’їздуУ заміському ЖК «Амстердам» відновили будівництво 5 під’їзду

Проте якщо з часом вдалося налагодити постачання і розрахувати фінансовий план будівництва у нинішніх умовах, то головна проблема залишилась. Це – нестача кваліфікованих людей.

«Найбільша проблема –  з робітниками, зараз  багато кваліфікованих фахівців перебуває в ЗСУ, хто – з початку вторгнення, кого мобілізували нещодавно і цей процес продовжується. Дехто питає: чи є клієнти, чи є настрій будувати. Є все, крім людей. Це найбільша проблема і її вирішити зараз складно. Ми аналізували, що на наших підприємствах, третина від загального складу служить у різних підрозділах», - резюмує Разумовський.

До слова, у ЖК «Амстердам» в продажу є комерційні приміщення від 44 до 200 м2 і більше. Ціна – від 29 000 грн/м2, є можливість розтермінування платежів на рік та із першим внеском від 20%.

Також тут залишилась остання вільна квартира. Квартира має 3 спальні і площу 84,75 м2, розташована на мансардному поверсі у 2 під’їзді. 

Додамо, що поруч з з житловим комплексом можна придбати і гараж. Площа гаража - 19,5 м2. Ціна - від 390 тис. грн, є можливість розтермінування на 2 роки. 

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

+38 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Читайте також: 

Можливо зацікавить