Учні луцького ліцею передали дрони воїнам Волинської бригади. Відео

Учні луцького ліцею передали дрони воїнам Волинської бригади. Відео

Учні комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей №22 Луцької міської ради» передали допомогу 100-ій окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ, серед іншого там були і дрони.

Про це журналістам ВСН повідомила директорка луцького ліцею №22 Лариса Кучер. За її словами, учні ліцею передали воїнам два дрони, медикаменти, різноманітні смаколики тощо.

«Допомогу ми передали через волонтера, тож воїни ще поки не отримали її, але це станеться у найближчому часі», - зазначила Лариса Кучер.

Волонтер Сергій Тимчук забрав допомогу у вигляді дронів, ліків та інших необхідних речей для наших воїнів.

«Дякуємо учням 22-го ліцею за те, що зробили такий крутий волонтерський захід, зібрали дрони, ліки та ще багато всього для нашої 100-ї бригади. Слава Україні!», - сказав Сергій Тимчук.

Як пояснила директорка, ліцей №22 дуже часто передає допомогу військовим. Працюють в основному по запиту. Тож і цього разу до них звернулися волонтери. В закладі навчається дуже багато дітей військовослужбовців, багато їхніх батьків у ЗСУ, тому вирішили передати допомогу. 

«Учні завжди охоче відгукують на такі прохання про допомогу. Скільки часу йде війна - стільки діти та їхні батьки допомагають військовим. Передавали допомогу як бригадам, так і окремим захисникам, які служать», - сказала Лариса Кучер.

Читайте також:

Можливо зацікавить