Україна – Мальта: де дивитися матч кваліфікації на Євро-2024, заявка на гру та прогнози букмекерів

Україна – Мальта: де дивитися матч кваліфікації на Євро-2024, заявка на гру та прогнози букмекерів

У понеділок, 19 червня, збірна України проведе матч 4-го туру відбору на Євро-2024 проти команди Мальти.

Через війну з російськими окупантами номінально домашня для «синьо-жовтих» зустріч відбудеться у словацькій Трнаві. Початок гри – о 19:00 за київським часом.

Про це пише ТСН.

Для нашої збірної це буде третій матч у кваліфікації на континентальну першість. Раніше українці програли Англії та здійснили суперкамбек і перемогли Північну Македонію. Поєдинок з македонцями став дебютною офіційною грою Сергія Реброва на чолі «синьо-жовтих».

Після двох зіграних матчів збірна України набрала 3 очки у своїй групі відбору на Євро-2024. Лідирує Англія (9 балів), яка виграла три поєдинки поспіль на старті кваліфікації. Італія та Північна Македонія також набрали по 3 залікові пункти, Мальта – жодного.

Головний тренер збірної України визначився з футболістами, які можуть вийти на поле в поєдинку 4-го туру відбору на Євро-2024 проти команди Мальти.

Із тих футболістів, які зараз перебувають у Трнаві, до заявки на матч не потрапили Владислав Кочергін та Назарій Русин.

Крім того, раніше травми отримали Валерій Бондар та Олександр Піхальонок.

Заявка збірної України на матч проти Мальти

Голкіпери: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Андрій Лунін

Захисники: Едуард Соболь, Олександр Сваток, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Юхим Конопля, Олександр Тимчик, Микола Матвієнко, Сергій Кривцов

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Руслан Малиновський, Михайло Мудрик, Данило Ігнатенко, Віктор Циганков, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Віталій Буяльський

Форварди: Владислав Ванат, Артем Довбик.

Де дивитися матч Україна – Мальта

Трансляція матчу Україна – Мальта буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок покаже лише медіасервіс MEGOGO.

Прогнози букмекерів на матч Україна – Мальта

Абсолютним фаворитом прийдешньої гри букмекери вважають збірну України. На перемогу "синьо-жовтих" можна поставити з коефіцієнтом 1,14. Нічия – 10,00. Виграш мальтійців стане великою сенсацією – 20,00.

Після матчу з Мальтою наступні ігри кваліфікації на Євро-2024 збірна України проведе вже у вересні. В рамках 5-го туру відбору на континентальну першість підопічні Реброва 9 вересня прийматимуть команду Англії, після чого 12 вересня на виїзді зіграють з Італією.

До фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи. Володарі ще трьох путівок на континентальну першість будуть визначені в плейоф, куди потраплять 12 команд залежно від їхніх виступів у Лізі націй-2022/23.

Жеребкування фінальної частини Євро-2024 відбудеться в грудні 2023 року, а сам турнір – від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматиме Німеччина.

Читайте також:

Можливо зацікавить