Уродженець Кіровоградщини намагався втекти за кордон через «Устилуг»: як його покарали

Уродженець Кіровоградщини намагався втекти за кордон через «Устилуг»: як його покарали

Уродженець Кіровоградщини, який підробив бронювання від проходження військової служби та довідку про роботу в швидкій, намагався покинути Україну через «Устилуг».

Чоловіка оштрафували на понад 30 тисяч гривень, - пише ІА Волинські новини з посиланням на відповідний вирок Володимир Волинського міського суду.

У травні уродженець міста Світловодськ Андрій П. надав невстановленій особі через Telegram свої персональні дані для виготовлення документів, які б давали йому право виїзду за кордон.

Невстановлена особа, використовуючи реквізитні дані КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради, виготовила підроблені офіційні документи: довідку про працевлаштування Андрія П. в КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради, наказ про відрядження, посвідчення про відрядження та витяг з наказу Мінекономіки про бронювання військовозобов'язаного.

З отриманими документами 3 червня Андрій П. намагався перетнути кордон через пункту пропуску для міжнародного автомобільного сполучення «Устилуг». Проте прикордонники виявили «липу».

Андрій П. визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.27, ч.3 ст.358, ч.4 ст.358 КК України. Суд оштрафував його на 30 тисяч 600 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Читайте також:

Можливо зацікавить