В Луцьку вручили медаль службовій собаці волинських нацгвардійців

В Луцьку вручили медаль службовій собаці волинських нацгвардійців

У Волинському підрозділі Національної гвардії нагородили службову вівчарку на прізвисько Лорд медаллю «За віддану службу» III ступеня.

Про це інформують на фейсбуці військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Влітку патрулюючи вулиці Луцька у складі військового наряду, службовий пес на прізвисько Лорд привернув увагу патрульних до автомобіля, який стояв припаркований. Під час огляду транспортного засобу було виявлено чорний пакет з набоями.

«Лорд прийшов до нас на службу у 2021 році. Я займався з ним з перших днів його перебування в частині, тренував його для виконання різних функцій, таких як пошуку людей по їх запаховому сліду та багатьох інших завдань. Спільну мову з службовою собакою я налагодив досить легко. До служби Лорд відноситься охоче, завжди працює з великим захопленням і відданістю, поводить себе стримано. Ми здружилися і розуміємо один одного з першого погляду», – розповідає про свого чотирилапого товариша нацгвардієць-кінолог Павло.

В Луцьку вручили медаль службовій собаці волинських нацгвардійців

За словами чоловіка, собака є важливим і надійним співробітником у різних сферах службового життя. Ці вірні тварини віддані службі і людині. Вони володіють інстинктами та вміннями розпізнавати запахи різних видів й цим можуть бути надзвичайно корисними.

В Луцьку вручили медаль службовій собаці волинських нацгвардійцівВ Луцьку вручили медаль службовій собаці волинських нацгвардійців

Читайте також: 

Можливо зацікавить