В Одесі накрили борделі, де пропонували секс за 20 тисяч гривень. Фото

В Одесі накрили борделі, де пропонували секс за 20 тисяч гривень. Фото

В Одесі правоохоронці викрили стриптиз-бари, де танцівниці надавали клієнтам сексуальні послуги. Такі «послуги» вартували від 5 до 20 тисяч гривень. 

Про це повідомили в поліції Одеської області. 

  Слідчі з'ясували, що 40-річний одесит та дві його «помічниці», віком 45 та 52 роки організували два борделі, що були замасковані під стриптиз-бари, та змушували дівчат до проституції. 

Клієнтам пропонували послуга «звільнення танцівниці від роботи», яка коштувала від 5 до 20 тисяч гривень. Так там називали секс з дівчатами. 

У закладі все було в суворій конспірації, щоб зімітувати законну діяльність. Правоохоронці провели обшуки у закладах та вилучили докази протизаконної діяльності та гроші. 

В Одесі накрили борделі, де пропонували секс за 20 тисяч гривень. ФотоВ Одесі накрили борделі, де пропонували секс за 20 тисяч гривень. ФотоВ Одесі накрили борделі, де пропонували секс за 20 тисяч гривень. Фото

Читайте також:

  • В обласному центрі Волині у багатоповерхівці на вулиці Даньшина відкрили ще один салон еротичного масажу під назвою Еgo Studio. Мешканці новобудови такому сусідству не раді, адже особливо вночі звідти постійно чути характерний шум.

Можливо зацікавить