«Вау», «Ого»: у відомому телешоу зірки шоубізнесу здогадувались, яка довжина Луцького «будинку вулика»

«Вау», «Ого»: у відомому телешоу зірки шоубізнесу здогадувались, яка довжина Луцького «будинку вулика»

У неділю, 29 жовтня, вийшов черговий епізод телешоу «Я люблю Україну». У фіналі випуску команди відповідали на запитання про найдовший будинок у світі, який знаходиться в Луцьку.

У зірок запитали: якої дожини Луцький «будинок вулик».

Одна з команд відповіла, що це 1 кілометр, інша ж зазначила - більше.

Як озвучила ведуча телешоу Ксенія Мішина, довжина «будинку вулику» становить 1 кілометр 750 метрів. Будівля споруджена у формі бджолиних сот і об'єднує 40 будинків від 5 до 9 поверхів та має 120 під'їздів.

Після озвучення правильної відповіді з уст зірок лунали вигуки: «Вау», «Ого».

Довідково:

У форматі зіркового змагання шоу перевірить наскільки добре наші знаменитості знають Україну, її мову, культуру та історію. Глядачі та учасники обовʼязково дізнаються чимало цікавих фактів про Батьківщину. Я люблю Україну — найпатріотичніше шоу про нашу велику нескорену країну. Дві команди зірок, капітанами яких стануть Володимир Дантес та Юрій Ткач, змагатимуться одна з одною, відповідаючи на запитання про культуру, політику, традиції та українських відомих людей. Щосерії на глядачів чекає 6-8 раундів, щоразу — різні конкурси. Гостями шоу стануть українські зірки: актори, співаки, шоумени та лідери думок. А ведучою проєкту стала чарівна Ксенія Мішина.

Колесо фортуни допомагає визначити фінальні цифри рахунку. Всі питання фіналу про Україну у цифрах: вартість, відстань, тривалість, довжина тощо. Ведуча ставить запитання одній команді. Вона відповідає у цифрах, а команда суперників відповідає на це ж питання «більше» чи «менше». Та команда, чия відповідь, буде ближче до істини, крутить колесо фортуни, яке визначить, скільки балів коштувала правильна відповідь. Таких запитань буде 6 – по 3 кожній команді. 

Читайте також:

Можливо зацікавить