«Велика честь»: артист з Волині розповів про співпрацю з «Океаном Ельзи»

«Велика честь»: артист з Волині розповів про співпрацю з «Океаном Ельзи»

Нещодавно відомий український гурт «Океан Ельзи» спеціально до свого 30-річчя випустив нову версію хіта «Той день» та кліп до нього. Трек записали  спільно із волинянином Ярославом Карпуком (Yaktak), Kola, Jerry Heil, Shumei.

Усі запрошені артисти були між собою знайомі до співпраці — перетиналася на концертах чи створювали спільні треки. Виконавці писалися окремо, а в результаті вийшло так, наче вони співали в один мікрофон, пише Elle.

Святослав Вакарчук каже, що кожен з артистів приніс щось своє. Shumei заспівав, наче фронтмен «Океану Ельзи», Yaktak виконав багато цікавих вокалізів, які потім стали частиною саунд-дизайну, Jerry Heil вразила напівоперним академічним стилем, а Kola доповнила пісню блюзовими моментами. 

Yaktak каже, що для нього велика честь працювати з такими легендарними музикантами.

«Дуже сподобалось що в нас була синергія, в цілому було легко працювати разом. Дуже багато говорили про музику, про творчість і про все на світі».

Ярослав також подякував Святославу Вакарчуку за поради та підтримку, пише Bomond.

«Для мене велика честь попрацювати з легендами нашої музики. Памʼятаю, коли мені було 5 років, на М1 йшов кліп ОЕ «Я так хочу…», я вивчив всі слова на памʼять, старався копіювати все, що бачив в тому відео, або сотні вечорів під гітару, де точно не обходилось без пісень «Океанів». І десь в глибині душі в той час я знав, що одного дня ми точно запишемо спільний трек, я вірив в це. Вдячний Святославу за тепле відношення, поради, за натхнення та, в цілому, за підтримку нас, молодих українських артистів! Це дуже цінно!»

Читайте також:

Можливо зацікавить