Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Обираючи гуртки для своїх доньок, батьки часто стикаються з питанням, які з них допоможуть розвинути творчі здібності, фізичну активність та соціальні навички. У Луцьку пропонують широкий спектр гуртків, які можуть задовольнити різноманітні інтереси дівчаток.

Творчі гуртки

Малювання та живопис: гуртки з образотворчого мистецтва допомагають розвивати у дітей творче мислення та експресивність.

Центр «Малюють всi»

У закладі пропонують заняття для дітей від 3 років та дорослих у різноманітних напрямках мистецтва, таких як: уроки малювання (різні техніки та стилі малювання); ліплення з глини та повітряного пластиліну; рисунок (малювання лише простим олівцем та графічними матеріалами); аніме малюнок (мистецтво японської анімації); скетч ілюстрація (навчання малюнку скетч маркерами, кольоровими олівцями, аквареллю); уроки олійного живопису; уроки пісочної анімації; творчі дитячі табори (осінній, весняний, літній); пленери влітку. Центр розташований на проспекті Волі, 50 (1 поверх). Телефон: +38 (096) 910-40-37.

Художня студія «Артишок»

Цей простір творчості для дорослих та дітей віком від 4 років. Студія «Артишок» проводить майстер-класи з різних напрямків мистецтва. Кожне заняття відбувається у приємній атмосфері, де головне — це задоволення від процесу. Студія розташована на вулиці Шопена, 22, офіс № 170. Телефон: +38 (050) 998-72-45.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Спортивні гуртки

Хореографія: заняття танцями покращують фізичну форму, гнучкість та відчуття ритму, а також сприяють розвитку артистизму.

У творчому просторі «Just dance» навчають бальним танцям діток з 4 років. Заняття проводять на вулиці вулиця Яровиця, 17 тричі на тиждень. Для запису телефонуйте: +38 (099) 203 26 39.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Танцювальна студія «Evol» розташована на вулиці Кривий Вал, 28. Тут проводять заняття з бальних танців для дітей віком з 6 до 9 років. Також є навчання мистецтву східних танців. Для запису телефонуйте: +38 (066) 562 28 21.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

У студії сучасних танців «Castle dance studio» пропонують заняття у різних танцювальних напрямках: «Break dance», «Dancehall», «Hip Hip», «House» та «Capoeira» для дітей з 6 років. «К-Рор» з 11 років, а «хореографія», «Waacking», «Vogue» та «Contemporary» з 12 років. Заняття проводять на вулиці В'ячеслава Чорновола, 3а. Для запису телефонуйте: +38 (066) 969 99 71.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Школа східного та сучасного танцю «KVARTAL dance studio» проводить набір дітей з 3 років. Заняття проводять на вулиці Винниченка,14.

Для запису телефонуйте: +38 (050) 082 79 84.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Комунальний заклад «Палац учнівської молоді» Луцької міської ради»

У закладі діє хореографічний, музичний, декоративно-прикладний, художній та театральний гуртки, підготовка до школи. Народні ансамблі сучасного, бального та спортивного танців, вокально-хорові колективи, дитячо-юнацька телестудія. Адреса: вулиця Шопена, 18. Телефон: +38 (0332) 24-10-58.

Фітнес-клуб «VCG»

Тут пропонують заняття з йоги, джиу-джитсу, ММА, танцювальні гуртки для дітей від 3 років, проведення тренувань у тренажерному залі. Заняття проходять за адресою вулиця Яровиця, 4. Телефон для запису: +38(050)500-33-77.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Школа гімнастики «Принцеса»

До школи можуть прийти на навчання дівчатка від 2,5 рочків. Досвідчені тренери мають ступінь кандидатів майстрів зі спорту. Проводяться змагання, лекції, турніри по Україні. Вихованці школи є неодноразовими чемпіонами України з даного виду спорту.

Заняття проходять за адресою: вулиця В’ячеслава Чорновола, 44. Контакти: +38 (066) 369-79-98, +38 (099) 492-10-21.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Спортивно оздоровчий комплекс «Акварель»

Тут пропонують навчити дитину плавати з трьох місячного віку. Є різні басейни та групові заняття, які розподіляються за віком та вміннями дитини. Крім цього, діти можуть відвідувати зумбу, флай-йогу та аквааеробіку.

Адреса: проспект Відродження, 50. Контакти: +38(063)445-00-02.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Любарт кідз

Футболом захоплюються не тільки хлопці, тож у Любарт кідз приймають дівчаток на навчання від чотирьох до дванадцяти років. Адреса: вулиця Карбишева, 1 (КРЦ «Адреналін сіті»). Зв’язок через сторінки у соціальних мережах, зокрема «Фейсбук».

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Наукові та технічні гуртки

Центр науково-технічної творчості учнівської молоді - є профільним позашкільним навчальним закладом, основним напрямком діяльності якого є науково-технічний, що передбачає залучення вихованців до активної діяльності з набуття техніко-технологічних умінь і навичок, розширення наукового світогляду, підготовку до активної науково-дослідницької роботи та організації змістовного дозвілля.

Тут пропонують безоплатні заняття з інформатики зі школярами 9-18 років (початковий рівень 3-8 класи) та програмування (при наявності базових знань 6-11 класи). Розташований заклад на вулиці Шопена, 18. Телефон: (0332) 241-273, (066) 605-4617, (068) 408-7166.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

Центр позашкільної освіти Волинської обласної ради. Тут ваша дитина зможе знайти гурток на будь-який смак. Заняття проходять за адресою: вулиця Чорновола, 3.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку
 

Гуртки з рукоділля

Вишивка, шиття, бісероплетіння, ліпка глиною: ці заняття розвивають дрібну моторику, креативність та терпіння.

Рекреаційний центр дитячого розвитку «Школа гончарства»

Тут пропонують повний навчальний курс для дітей та дорослих по ліпці з глини та проводять майстер-класи роботи на гончарному колі. Практикують і сімейні заняття. Заняття проводять на проспекті Соборності, 11а. Телефони: +38 (063) 057-37-54, +38 (099) 554-24-95, +38 (067) 172-51-17, +38 (066) 886-88-75.

Які гуртки пропонують для дівчат у Луцьку

 Як обрати гурток?

Запитайте свою доньку, чим вона хотіла б займатись та які в неї захоплення. Багато гуртків пропонують безоплатні пробні заняття. Це дозволить визначити, чи підходить дитині обраний вид діяльності.

Важливо, щоб заняття не перетворювалися на додатковий стрес. Залиште достатньо часу для відпочинку та навчання в школі.

Обираючи гурток для дівчинки у Луцьку, враховуйте її інтереси, здібності та бажання. Правильно підібраний гурток не тільки розвине нові навички, але й подарує позитивні емоції та нові знайомства.

Читайте також: 

Можливо зацікавить