Вибух гранати у Луцьку: що кажуть свідки та поліція. Фото

вибух гранати у Луцьку на Ковельській

Поліцейські встановлюють обставини інциденту в Луцьку, причетного до вибуху затримали. Натомість очевидці стверджують, що  військовий кинув гранату, бо перед тим суперечка між водієм буса і тим військовим.

Про це повідомляють у поліції Волинської області та «Суспільне Луцьк»

У повідомленні правоохоронців йдеться, що до поліції надійшло повідомлення про вибух на вул. Ковельській в Луцьку близько 20.50 години 7 липня.

«Внаслідок цього є постраждалі, їх точна кількість встановлюється. Чоловіка, ймовірно, причетного до інциденту, поліцейські вже затримали. Всі деталі - згодом. На місці працюють поліцейські та медики»,- йдеться у повідомленні.

 

Також правоохоронці просять  громадян та ЗМІ не поширювати неперевірену інформацію та відео з телеграм-каналів.

«Особи, яких на відео ведуть в кайданках і яке поширили окремі телеграм-канали, безпосередньо на місці порушували громадський порядок і заважали роботі, до інциденту з вибухом вони відношення не мають - інформація патрульної поліції»,- йдеться у повідомленні.

Щодо кваліфікації правопорушення - інформація буде надана згодом, повідомили у поліції.

Натомість очевидці розповідають «Суспільному Луцьк», що ймовірно гранату кинув військовий через конфлікт, який стався перед тим на дорозі.

«Стояв на світлофорі — і військовий кинув гранату. Була суперечка між водієм буса і тим військовим. Посперечалися і той кинув. Травмовані були люди, багато людей», —  розповідає свідок події Володимир, який на момент вибуху гранати він перебував у своєму автомобілі, очікуючи зеленого сигналу світлофора для руху.

Нагадаємо, що 7 липня, на вулиці Ковельській вибухнула граната. Чоловіка, який кинув гранату вже затримала поліція.

Читайте також:

Можливо зацікавить