Відома бізнесвумен і блогерка з Луцька зворушливо привітала чоловіка з річницею. Відео

Відома бізнесвумен і блогерка з Луцька зворушливо привітала чоловіка з річницею. Відео

Бізнесвумен, популярна блогерка та майстриня перманентного макіяжу Юліана Дружиніна з Луцька зворушливо привітала чоловіка з сьомою річницею весілля. 

Відео із світлинами вона опублікувала в інстаграмі.

У листопаді 2023 року пара відзначає сьому річницю одруження. З цієї нагоди бізнесвумен показала кадри з їхнього спільного життя та своєї вагітності.

«Сьогодні у нас річниця і 7 років як ми чоловік і дружина. Мама і тато для дітей, скільки пройдено і скільки зроблено разом і це просто нереальна реальність. Обожнюю до неба і назад ти найкращий і найгарніший чоловік якого я зустрічала в своєму житті. Я обожнюю твої очі коли ти дивишся на мене, я обожнюю твої руки коли ти обіймаєш мене і хочеться вічно бути в них. Ти той з ким я заспокоїлась в душі від усього болю що був у мене. Бережи себе прошу для нас. А ти найкращий тато в світі. Ти найкраща підтримка для мене, ти найкращий мій вчитель. Дякую тобі за те що зумів втихомирити сильну жінку і зробити ніжною для себе, ти сильний і все найкраще тому для тебе. Ми обожнюємо твій сміх, твою посмішку. Ми любимо тебе і попереду ще багато радощів разом», - написала Юліанна Дружиніна.

Нагадаємо, раніше блогерка поділилась, що вони з чоловіком мріють народити донечку.

Читайте також:

Можливо зацікавить