Відомий артист з Луцька Monatk розповів, з чого складаються його нинішні заробітки

Відомий артист з Луцька Monatk розповів, з чого складаються його нинішні заробітки

Найпершим пунктом нинішніх заробітків популярного виконавця з Луцька Дмитра Монатика є роялті.

На щастя, в Україні це поступово починає працювати, як належить. Якщо пісні артиста звучать на радіо, телебаченні, в ресторані тощо, то автору капають якісь копієчки, пише Newsyou.info.

Цифрові системи теж роблять авторські відрахування. Звісно, це невеликі заробітки, але краще, ніж нічого. Також Монатік має студію продакшен. Тепер вона називається «Love&rhythm production». Це ще одна стаття доходів. На концертах нині багато не заробиш. Вони переважно благодійні, тож це взагалі нічого не приносить. Артоборона провела зо 2 десятки виступів, зокрема, зібравши 800 тис. грн. І це без Києва та Одеси. У цих містах були багатотисячні майданчики, де вийшло, відповідно, 450 та 550 тис.грн. 

Відомий артист з Луцька Monatk розповів, з чого складаються його нинішні заробітки

З корпоративами теж біда. За останні 2,5 року їх було від сили зо п’ять. Звісно, це трішечки допомагає триматися на плаву. Але й з цих грошей хочеться допомогти нашим хлопцям – придбати дрон, рацію чи закрити якусь іншу потребу.

Перші 3 місяці повномасштабного вторгнення Дмитро платив своїм працівникам зарплату. Надалі не зміг цього робити, тому багатьох звільнив. Зараз ситуація потроху виправляється, але все одно доводиться витрачати гроші на прожиття й з довоєнних накопичень.

Монатік вважає, що йому вистачило б на місяць 1 тисячі доларів. Але є ще дружина Ірина, яка не працює, та двоє синів. У тому, щоб балувати дітей та дарувати їм щось омріяне, батько не бачить нічого поганого.

Читайте також:

Можливо зацікавить