Відомий екстренер «Волині» назвав головну причину вильоту збірної України з Євро-2024

Маркевич

Колишній тренер національної збірної України та луцької «Волині» Мирон Маркевич прокоментував виступ національної збірної України з футболу на груповому етапі фінальної частини чемпіонату Європи в Німеччині.

Про це пише Sport.ua.

Маркевич зазначив, що він дуже розчарований таким результатом. За його словами, основна причина вильоту «синьо-жовтих» з Євро-2024 - це матч проти збірної Румунії.

«Звичайно, дуже розчарований. З таким підбором виконавців в українців не повинно було бути проблем з виходом з групи. Все зіпсував стартовий поєдинок з румунами, де, складається враження, не обійшлося без недооцінки суперника.

Все ж, другий тайм наступного матчу з словаками давав підстави сподіватися, що ще не все втрачено й підопічні Сергія Реброва зможуть взяти гору над бельгійцями, які останнім часом не вражають. На жаль, далася взнаки відсутність травмованих Віктора Циганкова та Михайла Мудрика, переконаний, їхня швидкість та креативність особливо стали б у пригоді після перерви, коли бельгійці виглядали втомленими.

Проте маємо те, що маємо. Доводиться достроково залишати Євро. Детальний аналіз виступу української збірної ще попереду, але очевидно, що ключові гравці виступили гірше, ніж очікувалося. Прикро, коли надії не справджуються», - сказав тренер.

Довідково:

Мирон Маркевич розпочав тренерську кар'єру у луцькому «Торпедо». А у сезоні 1991-1992 він був головним тренером ФК «Волинь».

Читайте також:

Можливо зацікавить