Відомий футболіст з Волині розповів, як гравці збірної перед Євро-2012 хотіли пожартувати над Януковичем

Євро футбол збірна України

Відомий футболіст з Волині Тарас Михалик пригадав цікаву ситуацію перед чемпіонатом Європи 2012 за участю Андрія Ярмоленка, Євгена Коноплянки та Віктора Януковича.

Про це він розповів у коментарі Tribuna.

Перед Євро з командою зустрівся тодішній президент України Віктор Янукович. 22-річні на той момент Коноплянка і Ярмоленко виявилися ще тими жартівниками – шкода їхній пранк не вдався.

«Є одна нефутбольна історія з того Євро. До нас на динамівську базу приїхав гарант країни на той момент Янукович. Він хотів зустрітися з командою перед чемпіонатом. Зустріч проходила на тренувальному полі. В нас була розминка з м’ячами поки ми його чекали.

Ярмоленко з Коноплянкою хотіли прокинути йому м’яч між ніг, коли він буде йти. І хтось з хлопців каже: «Прикиньте, якщо він спіткнеться об м’яч, впаде і розіб’є собі голову».

Янукович просто приїхав, зустрівся з нами, сказав якісь напутні слова, зробив спільне фото. Нічого особливого. Просто запам’яталася ця історія, коли Жека і Андрюха на спір хотіли прокинути йому м’яч. А він просто пройшов. Може було б краще, якби десь добре так спотикнувся», - розповів Михалик.

Читайте також:

Можливо зацікавить