«До сліз»: відомий співак з Волині Yaktak презентував новий дует

Yaktak Golubenko

Виконавець зі Старої Вижівки Ярослав Карпук під псевдонімом Yaktak разом із артистом Давидом Голубенком (Golubenko) випустив нову пісню.

Про це музиканти повідомили в соцмережах.

Реліз композиції «Про тебе мені» відбувся у п'ятницю, 31 травня.

Це пісня, яка розповідає про складнощі та радощі людських стосунків. Ліричний герой ділиться своїми переживаннями про те, як іноді люди забувають один одного, проте деякі знаходять щастя в самотності та тиші. Незважаючи на життєві випробування, серце пам’ятає все і здатне розповісти про найцінніші моменти. Пісня також нагадує, що навіть у найтяжчі миті, коли душа болить і все здається втраченим, не можна впадати у відчай, бо все, що з нами відбувається, робить нас сильнішими.

«Про тебе мені» - це прониклива історія про любов, пам’ять та незламну віру в краще майбутнє, навіть коли життя кидає виклики.

«Наша нова спільна пісня пронизана спектром емоцій, але несе в собі важливий сенс: що б не трапилося в нашому житті - воно трапляється, не варто опускати руки через різні дрібниці. Люди покидають людей, хтось когось забуває, але це завжди робить нас сильнішими», - коментують виконавці.

Шанувальники зізналися, що вони в захваті від нового треку.

«Прекрасно! До сліз! Новий хіт! Мед для вух! Бомбезний фіт! Шедевр! Неперевершено! Крутий трек», - пишуть поціновувачі творчості виконавців.

Читайте також:

Можливо зацікавить