Відомо, у яке підприємство влучили ракети у Луцьку. Оновлено

Відомо, у яке підприємство влучили ракети у Луцьку. Оновлено

Мер Луцька Ігор Поліщук розповів, у яке промислове підприємство влучили дві ракети у місті.

За його словами, ракети влучили у звичайне промислове підприємство, яке виготовляло комплектуючі для автомобілів.

«На жаль вранці 2 ракетами було обстріляне промислове підприємство в місті, загинуло 3 і 4 постраждалих. Працівники ДСНС виїхали одразу на місце. Одну людину врятували з-під завалів. Трьох осіб госпіталізували, одну людину відпустили додому. Цивільні об'єкти, які розташовані поруч, не постраждали. І загиблі, і постраждалі були працівниками цього підприємства. Це звичайне промислове підприємство, яке виготовляло комплектуючі для автомобілів. Яке відношення воно має до військової промисловості - незрозуміло», - розповів Ігор Поліщук у телемарафоні «Єдині новини».

Як пише «Європейська правда», речник СКФ Карл Б'єрнстам заявив, що йдеться про шведський завод із виробництва підшипників СКФ у Луцьку.

«Із сумом підтверджуємо, що троє наших колег загинули», – додав Б'єрнстам.

 Він також зауважив, що компанія вивчить наслідки нападу і пошкодження заводу, але додав, що в першу чергу вона зосереджується на своїх співробітниках та їхній безпеці.

Нагадаємо, вранці вівторка, 15 серпня, Росія вчергове здійснила ракетну атаку. Вибухи пролунали в багатьох містах, у тому числі й у Луцьку. Під час повітряної тривоги надійшла інформація про влучання у промисловий об'єкт двох крилатих ракет.

Зокрема на Волині повідомили про роботу ППО, але є й влучання. Внаслідок «прильоту» на промисловий об'єкт - троє осіб загинуло і троє поранені

Читайте також:

Можливо зацікавить