Відпочинок у Хрінниках 2024: які ціни та умови для туристів

Відпочинок у Хрінниках 2024: які ціни та умови для туристів

Озеро (водосховище) Хрінники - дуже популярне місце відпочинку серед волинян. На березі водосховища можна знайти в оренду багато баз відпочинку та будиночків.

Яке житло можна забронювати та у скільки це обійдеться, - пише Конкурент.

Пет-френдлі будиночки на самому березі

Відпочинок у Хрінниках 2024: які ціни та умови для туристів

Комфортний відпочинок на березі озера у селі Хрінники можна влаштувати у цих будиночках.

На території – закритий пляж, 10м до озера та неймовірна природа.

Ціни: з понеділка по четвер будиночок можна зняти за 2 500 грн за добу, 2 800 – з п'ятниці по неділю.

*ціна вказана за проживання двох дорослих

Будиночок з лазнею

Відпочинок у Хрінниках 2024: які ціни та умови для туристів

Цей будинок здають подобово або погодинно. Є баня за додаткову олату. Кухня, туалет, душ на вулиці. В будинку є газ та камін.Також є будинок рибака та окремі кімнати.

Ціни: вказана ціна – 3 000 грн.

База відпочинку «Маяк» 

Відпочинок у Хрінниках 2024: які ціни та умови для туристів

База відпочинку «Маяк» (с. Хрінники) – це ідеальне місце для відпочинку на природі з комфортом. Тут пропонують 2-, 3- та 4-місні кімнати, кухню, є санвузол та душ з гарячою водою. В чотирьохмісних номерах є власний душ, холодильник, плита та телевізор. Є їдальня з триразовим харчуванням. На базі також можна скористатися послугами сауни, до ваших послуг більярд, катамарани, човни, водні гірки для малечі. У водоймі водиться риба, то ж тут можна порибалити. Це місце відмінно підходить для сімейного відпочинку або для поїздки компанією на вихідні.

Ціни:

  • 2-місний – 700 гривень;
  • 3-місний – 900 гривень.

У цих номерах загальний санвузол на кілька номерів.

  • 4-місний з душем і вбиральнею – 1200 гривень;
  • 4-місний покращений – 1500 гривень.

Ціни можуть змінюватись залежно від умов проживання та сезону, тому рекомендується завчасно бронювати місця та уточнювати актуальні тарифи.

Довідково:

Хрінницьке водосховище — водосховище на річці на річці Стир (басейн Прип'яті). Створене 1957 року з метою забезпечення роботи вбудованої у тіло греблі гідроелектростанції, а також для рекреації та рибогосподарських потреб регіону.

Розташоване в адміністративних межах Дубенського району Рівненської області та Луцького Волинської області. Площа водосховища 1830 га (18,3 км²). Глибина від двох до шести метрів, на ямах та руслі річки є і більше. За період свого існування водосховище декілька разів спрацьовувалось (спускалось). Так, останній раз, у травні 1989 року в нижньому б'єфі неподалік греблі водосховища було виявлено карстову воронку в діаметрі 25 м та глибиною 9 м, внаслідок чого було здійснено повне спрацювання водосховища до рівня мертвого об'єму. І лише в 1999 році після здійснених ремонтних робіт на водопідпірній греблі водосховище було наповнено водою. Хрінницьке водосховище значно впливає на рівень води у Стиру. Для стабілізації ситуації з підтопленнями територій фахівці рекомендують встановити додаткову захисну дамбу та помпові станції. Відкачувати воду через високий рівень ґрунтових вод потрібно регулярно.

Читайте також:

Можливо зацікавить