Вилучили наркотики на мільйон гривень: на Волині затримали наркоторговця

Вилучили наркотики на мільйон гривень: на Волині затримали наркоторговця

42-річного волинянина затримали за наркозлочини у великих масштабах. Правоохоронці вилучили у нього понад 3 кг канабісу та 700 рослин конопель. Заробляв спритник близько 100 тисяч гривень на місяць. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

На Волині затримали 42-річного мешканця Ковеля, який щомісяця заробляв на накрозалежних  близько 100 тис. грн.  Чоловікові оголосили підозру за двома статтями Кримінального Кодексу – 310-ю та 307-ю: мова про посів конопель та незаконне виробництво й збут наркотичних засобів.

Чоловік вирощував коноплі на своїх ділянках і виготовляв канабіс, який реалізовував місцевим. Він навіть облаштував спеціальні місця зі штучним мікрокліматом у своєму будинку.

Вилучили наркотики на мільйон гривень: на Волині затримали наркоторговцяВилучили наркотики на мільйон гривень: на Волині затримали наркоторговця

16 вересня правоохоронці провели санкціоновані обшуки на місці проживання, на присадибних ділянках та в транспортних засобах фігуранта. В результаті було вилучено понад 3 кілограми канабісу, понад 700 рослин конопель, електронні ваги та інші докази. Загальна вартість вилученого на «чорному ринку» складає близько мільйона гривень, а щомісячний прибуток зловмисника оцінюється у близько 100 тисяч гривень.

Зараз зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Незабаром йому буде обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Вилучили наркотики на мільйон гривень: на Волині затримали наркоторговцяВилучили наркотики на мільйон гривень: на Волині затримали наркоторговцяВилучили наркотики на мільйон гривень: на Волині затримали наркоторговця

Читайте також:

Можливо зацікавить