Винуватець може «вийти сухим із води»: справу про п'яну ДТП у селищі на Волині передали до суду

Винуватець може «вийти сухим із води»: справу про п'яну ДТП у селищі на Волині передали до суду

Справу про ДТП в селищі Іваничі на Волині, яка сталося 28-го вересня 2022 року, нарешті передали до суду. Вже відбулося кілька підготовчих засідань.

Про це пише БУГ.

Нагадаємо, 28-го вересня близько 17:00 на вулиці Заводській в Іваничах 42-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Вольксваген Гольф» у стані алкогольного сп’яніння, зіткнувся з легковиком ЗАЗ Славута.

За кермом ЗАЗу перебувала 33-річна жителька селища Марія Левчук. Внаслідок зіткнення вона отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували. Увесь час після ДТП Марія лікувалась. Спочатку – диспансерно у лікарні, потім амбулаторно – вдома. Ще й досі молода жінка відновлюється від аварії.

Винуватець може «вийти сухим із води»: справу про п'яну ДТП у селищі на Волині передали до судуВинуватець може «вийти сухим із води»: справу про п'яну ДТП у селищі на Волині передали до суду

Досудове слідство в цій справі тривало майже рік. За понад пів року не провели жодної експертизи і не взяли свідчень у свідків. Постраждала подумала, що справу спеціально затягують. Жінка боялася, що винуватця ДТП хочуть «відмазати». Тому, аби добитись справедливості, вона звернулась до журналістів видання.

Після публікації в інтернет-виданні й розголосу в ЗМІ, слідство активізувалося і зрушилося з мертвої точки. Всі необхідні експертизи, які не проводили понад 7 місяців, зробили за кілька тижнів, також у свідків взяли письмові свідчення. А нещодавно справу нарешті передали до суду, який має розставити всі крапки над «і» та винести вирок винуватцю ДТП.

Суд провів вже кілька підготовчих засідань. А на одному із наступних, планують заслухати свідків аварії.

Адже, за інформацією з власних джерел, ситуація, що водій, винен в аварії, може просто «вийти сухим із води», цілком можлива. Адже він має гроші, впливових друзів та аж занадто впевнений у своїй безкарності.

Читайте також: 

Можливо зацікавить