Військові ТЦК попросили показати документи, а чоловік дістав зброю і почав погрожувати: деталі інциденту у Луцьку

Військові ТЦК попросили показати документи, а чоловік дістав зброю і почав погрожувати: деталі інциденту у Луцьку

У Волинському обласному ТЦК та СП прокоментували інцидент з чоловіком, який пістолетом погрожував поліцейським та військовим. 

Про це повідомили у Службі зв’язків з громадськістю.

Нагадаємо, у четвер, 1 серпня, на проспекті Молоді у Луцьку чоловік погрожував працівникам патрульної і Терцентру комплектування та соцпідтримки.

«На вимогу працівників поліції та військовослужбовців ТЦК та СП предʼявити свої особисті та військово-облікові документи, військовозобовʼязаний, не пояснюючи причин, дістав вогнепальну зброю та погрожував представникам групи оповіщення, які діяли відповідно до вимог Постанови КМУ 560.

Після погрози представникам групи оповіщення зловмисник втік та переховувався в одній з квартир будинку. У результаті злагоджених дій правоохоронних органів зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК», - йдеться у повідомленні. 

Як розповіли у секторі комунікації поліції Волині, це місцевий мешканець, йому - 39 років. 

Наразі слідчі розслідують кримінальне провадження за фактом погрози працівникам правоохоронного органу. За процесуального керівництва прокуратури йому буде оголошена підозра. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі до трьох років. Наразі тривають слідчі дії.

Військові ТЦК попросили показати документи, а чоловік дістав зброю і почав погрожувати: деталі інциденту у ЛуцькуВійськові ТЦК попросили показати документи, а чоловік дістав зброю і почав погрожувати: деталі інциденту у ЛуцькуВійськові ТЦК попросили показати документи, а чоловік дістав зброю і почав погрожувати: деталі інциденту у ЛуцькуВійськові ТЦК попросили показати документи, а чоловік дістав зброю і почав погрожувати: деталі інциденту у ЛуцькуВійськові ТЦК попросили показати документи, а чоловік дістав зброю і почав погрожувати: деталі інциденту у Луцьку

Читайте також: 

Можливо зацікавить