Двоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та Зеленського

Двоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та Зеленського

Луцький міський голова Ігор Поліщук вручив державні нагороди захисникам України – Анатолію Сафонову та Євгенію Лущакевичу. Анатолія Сафонова нагородили медаллю «За військову службу Україні», Євгеній Лущакевич отримав нагрудний знак «За зразкову службу» та почесний нагрудний знак «Сталевий хрест». 

По це повідомили у Луцькій міській раді.

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдата Анатолія Сафонова нагороджено медаллю «За військову службу Україні».

Відповідно до наказу Міністра оборони України та наказу Головнокомандувача Збройних сил України старшого солдата Євгенія Вікторовича Лущакевича нагороджено нагрудним знаком «За зразкову службу» та почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест».

Двоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та ЗеленськогоДвоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та ЗеленськогоДвоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та ЗеленськогоДвоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та ЗеленськогоДвоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та ЗеленськогоДвоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та ЗеленськогоДвоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та ЗеленськогоДвоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та ЗеленськогоДвоє військових з Луцька отримали почесні нагороди від Залужного та Зеленського

Читайте також:

Можливо зацікавить