Влада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти Харківщині

Влада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти Харківщині

За підтримки голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка благодійна організація «Шведський центр допомоги» та Будівельна компанія «Інвестор» реалізує масштабний проєкт з допомоги у відновленні Харківської області.

Так, днями перша вантажівка з вікнами та дверима вирушила на Харків. Це стало можливим завдяки довготривалим переговорам і консультаціям з іноземними будівельними ініціаторами проєкту, серед яких - волонтер Сергій Порохнавець та підприємець Андрій Разумовський, - пише Insider Media.

У жовтні 2023 року організатори цього проєкту відправили низку вантажів для відновлення Херсонської області. Нині ж допомагають Харківщині на запит Благодійного фонду «Безпечно небо».

Як розповів керівник фонду Данило Кислий, хоча українські війська вибили росіян з Харкіщини більше року тому, але відновлення регіону триває. Тим більше ворог не зупинився і продовжує хаотичні обстріли цивільної інфраструктури, тому місцеві вдячні допомозі волинян та розраховують на подальну підтримку.

Нагадаємо, також Волинська область взяла шефство над відновленням села Благодатівка на Херсонщині. Як розповів Юрій Погуляйко, тут потребують відновлення 93 помешкання та один центр первинної медико-санітарної допомоги. З них – 17 споруд повністю зруйновані.

Влада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти ХарківщиніВлада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти ХарківщиніВлада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти ХарківщиніВлада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти ХарківщиніВлада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти ХарківщиніВлада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти ХарківщиніВлада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти ХарківщиніВлада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти ХарківщиніВлада, благодійники і бізнес Волині об'єдналися, аби допомогти Харківщині

Читайте також: 

Можливо зацікавить