Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»

Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»

Студенти спеціальності 071 Облік і оподаткування та викладачі кафедри обліку і аудиту ЛНТУ Наталія Тлучкевич і Оксана Нужна завітали до Будівельної компанії «Інвестор».

Алла Ляшук, випускниця кафедри обліку і аудиту ЛНТУ, а нині фінансовий директор БК «Інвестор», розповіла про саму компанію та історію її розвитку. Про це повідомили на сайті Луцького національного технічного університету.

Студентам цікаво було дізнатись, що БК «Інвестор» діє на ринку нерухомості України з 2013 року.

«Група компаній  дозволяє забезпечувати власними силами повний цикл робіт, який включає в себе і проектування, і власне будівництво. Власний парк будівельної техніки, відділ контролю за будівництвом, відділ охорони праці, відділ продажів, відділ проектно-архітектурних робіт, окремий підрозділ з торгівлі будматеріалами, власні потужності з виробництва бруківки: усе це складові групи компаній «Інвестор»,  яка створює житло «від фундаменту до вручення ключів замовнику», - повідомили на сайті ЛНТУ.

В ході візиту відбулась екскурсія, під час якої працівниця центру продажу БК «Інвестор» ознайомила із вже реалізованими проєктами компанії і тими, які реалізуються безпосередньо зараз.

Наразі компанія будує 4 житлових комплекси на Волині: ЖК «Супернова», «Струмочок», «Парковий квартал» та «Амстердам». Спроектовано та отримано дозвільні документи на будівництво 3 нових житлових комплексів площею 40 0000 м2.

 З моменту повномасштабного вторгнення БК «Інвестор» також проявив свою громадянську та бізнес-позиції та відновив будівництва практично через кілька тижнів після перших ракетних ударів по Луцьку. Це свідчить про стійкість компанії, чітку злагоджену роботу команди, відлагодженність бізнес-процесів та вміння ефективно і швидко реагувати на різні виклики та ситуації.

В ході ділової наради був напрацьований формат співпраці кафедри обліку і аудиту ЛНТУ і БК «Інвестор» в напрямку реалізації чергового сезону проєкту «Job Shadow Days 2024».

Студенти дізнавались, якого фахівця хоче бачити сучасний роботодавець і які вимоги ставить до них ринок праці. Було задано багато запитань і отримано на них вичерпні відповіді.

Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»Студенти луцького вишу завітали до Будівельної компанії «Інвестор»

Читайте також:

Можливо зацікавить