Волинські рятувальники отримали два нових спецавтомобілі для боротьби з пожежами

Волинські рятувальники отримали два нових спецавтомобілі для боротьби з пожежами

Ковельські рятувальники отримали два нових спеціалізованих автомобілі, що значно покращить їхню здатність реагувати на надзвичайні ситуації. Це висотна пожежна автодрабина Iveco-Magirus та пожежна автоцистерна на базі DAEWOO Maximus.

Нові транспортні засоби дозволять ефективніше евакуювати людей, гасити пожежі на висоті та забезпечувати пожежно-рятувальні роботи у міських умовах, - йдеться на фейсбук-сторінці рятувальників. 

  • Автодрабина Magirus – це унікальний агрегат довжиною 32 метри, що дозволяє евакуювати людей і гасити пожежі на висоті до 9-10 поверхів. Спеціальний пост керування у люльці дає можливість рятувальникам точно позиціонувати її до сантиметра, а вантажопідйомність у 400 кг дозволяє одночасно підняти двох рятувальників та евакуювати двох людей.
  • Пожежна автоцистерна АЦ-7-50 на шасі DAEWOO Maximus здатна доставити до місця надзвичайної події сімох рятувальників, вогнегасні засоби та технічне оснащення для гасіння пожеж і проведення аварійно-рятувальних робіт. Вона обладнана цистерною на 7000 літрів води та потужним насосом з вакуумною системою забору води.

Отримання цих нових автомобілів значно підвищить ефективність реагування на надзвичайні ситуації у Ковелі та забезпечить швидшу допомогу під час пожеж та аварій.

Волинські рятувальники отримали два нових спецавтомобілі для боротьби з пожежамиВолинські рятувальники отримали два нових спецавтомобілі для боротьби з пожежамиВолинські рятувальники отримали два нових спецавтомобілі для боротьби з пожежамиВолинські рятувальники отримали два нових спецавтомобілі для боротьби з пожежамиВолинські рятувальники отримали два нових спецавтомобілі для боротьби з пожежамиВолинські рятувальники отримали два нових спецавтомобілі для боротьби з пожежами

Читайте також:

Можливо зацікавить