Волинянин стане обличчям нового спортивного каналу

Волинянин стане обличчям нового спортивного каналу

Українська Премʼєр-Ліга запускає новий спортивний канал - УПЛ ТВ. Наразі вже відомо, що серед облич новоствореного телеканалу є волинянин Віталій Волочай.

Про це розповів журналіст та блогер Віктор Вацко у випуску проєкту «On Air».

Серед контенту УПЛ ТБ - прямі трансляції матчів Української Прем’єр-Ліги, унікальні програми та архівні ігри чемпіонатів України з футболу минулих років. Поступово бібліотека розширюватиметься та наповнюватиметься новими продуктами та прямими ефірами. 

Побачити його можна буде в межах базових підписок як на ОТТ-платформах, так і кабельному ТВ і DTH-платформі Viasat.

Віктор Вацко поділився, хто хто коментуватиме матчі чемпіонату України та вестиме студійні програми на УПЛ-ТВ.

«Наскільки я розумію, вже є затверджений список людей. Це Віталій Волочай, Владислав Шалота, Роман Бебех, Михайло Співаковський, Андрій Столярчук та Максим Гіленко. Можливо, когось додадуть. Я чув, що обговорювали прізвище того ж Олександра Михайлюка. Але основний список, поданий клубами, саме такий», – сказав Вацко.

Як інформує Tribuna, Волочай відреагував на інформацію, що він є в списку коментаторів, які працюватимуть на УПЛ ТВ.

«Смішно про штрафи коментаторам від УПЛ. А я якщо по суті, то так, у мене УПЛ запитали, чи цікаво мені б було попрацювати над розвитком рідного футболу. Тобто покоментувати час від часу. Я сказав – окей, цікаво. Не знав, що список фінальний і що його з клубами затверджують. Але для мене це не дуже принципово.

«Волинь» не існує. Упередженим я не можу бути апріорі», – каже він.

Зазначимо, що кіберспортивний та спортивний коментатор Віталій Миколайович Волочай, також відомий як v1lat (укр. Вілат) народився та виріс в Нововолинську.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить