Вона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. Фото

Одруження військового

У Ратнівській громаді військовослужбовець Максим одружився з коханою Діаною.    

Урочиста церемонія відбулася у середу, 17 квітня. Про це повідомили на сторінці КЗ «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради у фейсбуці.

«Вона – ніжна тендітна дівчина з глибинки українського Полісся – села Залухів. Він – завзятий, упевнений в собі парубок, родом з села Дмитрівка, що на Запоріжжі. А ще – він яскравий приклад, мужності, відваги й героїзму. Оберігає для усіх нас найдорожче – мир. Молода – у шлюбній вишиваній сукні, а молодий у своєму військовому однострої», - повідомили у дописі.

Закохані обмінялися шлюбними обручками, традиційно випили келих шампанського вина, скріпили своє рішення підписами та отримали від рідних, друзів, побратимів-захисників святкові привітання та побажання.    

Вона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. ФотоВона - з Полісся, а він - із Запорізької області: на Волині військовий одружився зі своєю коханою. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить