«Я не поруч, але завжди в твоєму сердечку»: історія кохання 23-річного Героя з Волині, який загинув на Донеччині

«Я не поруч, але завжди в твоєму сердечку»: історія кохання 23-річного Героя з Волині, який загинув на Донеччині

17 серпня внаслідок авіаційного удару противника в м. Мирноград Покровського району загинув житель с. Скиби Любомльської громади Орищук Владислав Олегович

Волонтерка з Любомля Катерина Мокренко розповіла історію 23-річного Влада, який у березні одружився з коханою Юлею, як вони кохали один одного, як мріяли обвінчатися у церкві.

«Я не поруч, але завжди в твоєму сердечку»: історія кохання 23-річного Героя з Волині, який загинув на Донеччині

«Вона була коханням усього його життя, а він – її. Так як він її не кохав ніхто, вона це знала, відчувала щохвилини-щомиті. Бо він завжди це повторював, кожного разу, коли мав можливість. Навіть коли був «на нулі», де не було зв’язку, записував для неї відеоповідомлення, щоб не втратити жодного дня, щоб сказати їй: «Я не поруч, але завжди в твоєму сердечку, а ти завжди зі мною, мій Янгол», «Ти та, заради кого я живу…», «Я дуже боюся тебе втратити»,« Я з тобою безмежно щасливий», «Ти найкраще, що зі мною могло статися». І кожне повідомлення обов’язково закінчувалося: «Я тебе Кохаю», – пригадує Катя. 

Юля постійно писала Владу. Одного разу, коли він повернувся з позицій і ввімкнув телефон, йому прийшло 250 повідомлень від його коханої.

У березні цього року вони побралися. І, здавалося б, усе життя попереду, бо їх кохання не мало меж, воно мало бути безкінечним. Вони кохали один одного до останнього подиху, мріяли обвінчатися у церкві, дати обітниці перед Богом бути разом навіки.

«Я не поруч, але завжди в твоєму сердечку»: історія кохання 23-річного Героя з Волині, який загинув на Донеччині«Я не поруч, але завжди в твоєму сердечку»: історія кохання 23-річного Героя з Волині, який загинув на Донеччині

«Тепер Влад для Юлі став Янголом. Вона не знає, не розуміє, що буде далі і як з цим жити. Бо тільки з її коханим Владом зрозуміла-відчула – як кохати беззаперечно, без залишку, безмежно. Цінуйте те, що маєте сьогодні, бо завтра може не настати», – додає волонтерка.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого воїна. Вічна шана і слава Герою!

Можливо зацікавить