Я зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнів

Я зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнів

Лучанка Майя Москвич, яка виграла золото на міжнародних спортивних змаганнях Ігри Воїнів, розповіла про свою перемогу.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ми з Артемом Лукашуком були першими спортсменами, котрі почали виступати за Україну на Warrior Games. В нашій категорії було 12 людей. Змагання передбачали кваліфікацію 40 пострілів і фінал 24 постріли. Я стала першою. І за кваліфікацією і за фіналом. Зі сторони це напевно виглядало як блискучий виступ, холоднокровна робота і легка перемога. Але насправді я зробила щось нереальне. Так я готувалася, старалася і це ціла історія, але на змаганнях я всеодно зробила щось нереальне. Настільки, що коли я побачила свій результат після кваліфікації - 360 балів, я не вірила що це можливо, і переконувала всіх, що то якась помилка. 40 пострілів з середнім балом кожного пострілу не нижче 9 - це нереально важко і фактично неможливо було для мене. Навіть в найкращих свої прогнозах я мала би набрати 350 балів. Це був максимум в моїй голові) І я настільки не могла повірити в такий високий результат, що перераховувала з калькулятором всю дистанцію і коли в мене вийшло 360, я лиш тоді переконалась, що це реальність», - йдеться у дописі.

Лучанка каже, що ця перемога для неї - справжнє диво.

«Що для мене ця перемога? Для мене це справжнє Диво. Це про віру в неможливе і в можливість робити згідно віри. Це загалом про суть Перемоги. Яка є вершиною айсбергу. Яка виплекана і зіткана з десятків, сотень конкретних дій. Про Бога і його великий задум. Про боротьбу і шлях. Про підтримку і потрібних людей в потрібний час.Коли я їхала сюди, хлопці підписали мені прапор. Я пообіцяла зарядити його перемогою. Мені вдалося це зробити. Цей дух перемоги я обов’язково привезу в свій підрозділ і дуже би хотіла поділитися ним з всіма, навіть тими хто просто читає.Перемога у війні з Росією також можлива. Кілька місяців тому я пережила поразку на полі бойових дій. Після того що я там побачила, я не уявляла як ми можемо перемогти в цій війні, обєктивно. Але ця маленька перемога тут, на змаганнях дає мені віру, що Перемога можлива в принципі. Неможливе можливо! Я тепер вірю в це», - пише дівчина.

Майя Москвич подякувала своєму тренеру, а також всім причетним до її перемоги.

«Дуже дякую своєму тренеру зі стрільби Денис Мустафаев  Перше тренування в мене було 270 балів. Менш ніж за місяць він розігнав мій результат на 90 балів. Моя перемога це також і його заслуга. Радію, що в цей де день свої нагороди в стрільі здобули також Артем Лукашук - срібло, Сергій Калитюк - золото   то Олександр Гавриленко - золото   і ми всі показали що українці стрілять дуже добре. Дякую моєму любому підрозділу за підтримку! Дякую друзям ! Дякую команді WarriorGames. Дякую мамі! Всім завдяки кому моя участь і перемога стала можливою. Всім хто був зі мною на цьому шляху! І найбільш дякую Богові! За кожну мить цього складного і прекрасного шляху! Тішуся, що достойно представила Україну і українських воїнів на змаганнях», - додала спортсменка.

Нагадаємо, у перший день на міжнародних змаганнях Warrior Games (Ігри Воїнів) українська збірна отримала перші дві медалі. Одну із них здобула лучанка Майя Москвич.

Я зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнівЯ зробила щось нереальне, - лучанка, яка виграла «золото» на Іграх воїнів

Можливо зацікавить