Як минула ніч у найгарячіших точках України

Як минула ніч у найгарячіших точках України

Розпочалася сто третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Протягом доби ворог продовжував обстріли різних регіонів України. Про це повідомляє центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки 

На Харківщині

По області протягом доби росіяни обстрілювали Ізюмський, Чугуївський та Харківський райони. За добу – 10 поранених та троє загиблих.

На Луганщині

Половину Сєвєродонецька відбили. Тривають запеклі вуличні бої, багато поранених військових. У Лисичанську росіяни обстріляли пекарню, яка до останнього пекла хліб для містян. Крім пекарні постраждали декілька будівель державних установ та дві багатоповерхівки. Більш серйозні руйнування – у Гірській громаді. Це 16 будинків у Золотому, три – в Гірському. Також шість будинків зруйновано у Врубівці. Одна людина загинула. Вчора вдалося евакуювати 98 людей.

На Донеччині

Обстріли по всій лінії фронту. Пошкоджено 20 об’єктів, серед яких житлові будинки та промислові споруди. Загинули двоє цивільних. Триває евакуація населення.

На Херсонщині

Ситуація критична на всіх напрямках. Внаслідок мінування берегів моря, зокрема, у Лазурному, на російській міні підірвались троє місцевих жителів. Всі загинули. Бої тривають на кордоні областей та у Бериславському районі.У Херсоні все більше з’являється патріотичних українських написів, місцеві жителі знімають прапори країни-агресора з установ.

На Миколаївщині

Один із районів Миколаєва зазнав артилерійських обстрілів: пошкоджено приватний житловий будинок. Унаслідок потрапляння ворожих боєприпасів та уламків у с. Лупарево сталася пожежа господарчої будівлі та сухої трави на відкритій території.

Можливо зацікавить