Яка ситуація на Волинському напрямку

Яка ситуація на Волинському напрямку

Ситуація на Волинському та Полісському напрямках суттєво не змінилася. Білорусь продовжує підтримувати збройну агресію Росії проти України, надаючи їй інфраструктуру, територію та повітряний простір.

Продовжується формування російсько-білоруського угруповання військ на території БілорусІ. Про це у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

За попередньою інформацією, військовослужбовці 38-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади Збройних Сил Білорусі придбали як "братську" допомогу для кадрових потреб 15-го мотострілкового полку 2-го мотострілкового полку розбійний стрілецький дивізіон Збройних сил Росії до 100 комплектів індивідуальних аптечок, індивідуальних курток інтегрованої бойової системи та іншого обладнання.

У складі прикордонних військ Білорусі створюються підрозділи операторів ударних БПЛА.Правоохоронні органи РБ посилили заходи щодо пошуку, виявлення та затримання громадян з проукраїнською позицією або критикують владу або так звану спеціальну військову операцію Росії в Україні.

Ворог обстрілював на таких напрямках:

на Сіверському напрямку – зі ствольної артилерії, в районі населеного пункту Попівка Сумської області;

на Слобожанському напрямку – з танків і артилерії різних калібрів, в районах населених пунктів Амбарне, Бударка, Вільхуватка, Гоптівка, Дворічна, Землянка, Мілове, Стариця Харківської області;на Куп'янському та Лиманському напрямках - з артилерії різних типів, в районах Берестове, Крохмальне та Чернещина Харківської області; Макіївка, Невське, Новоселівське, Плошанка та Стельмахівка Луганської області та Те рні та Ямполівка Донецької області;

на Бахмутському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах Андріївка, Бахмутське, Білогорівка, Залізне, Кліщівка, Майорськ, Опитне, Пивнічне та Соледар Донецької області;

в Авдіївській області - від танків і всього різноманіття артилерії, в районах Авдіївки, Водяне, Краснохорівки, Мар'їнки, Невельське, Нетайлове, Новомихайлівка, Опитне та Первомайське Донецької області;

на Новопавлівському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Велика Новосілка, Володимирівка, Времівка, Вугледар, Микільське, Нескучне, Павлівка, Пречистівка та Шевченківська Донецької області;

на Запорізькому напрямку - з артилерії різних калібрів в районах населених пунктів Степове та Чарівне Запорізької області.

На Південному обстріляли території понад 30 населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Ворог завдав авіаудари по районах населених пунктів Нова Кам'янка та Білогірка Херсонської області.

Можливо зацікавить

доброволець втрати війна

Пішов добровольцем на фронт: на Харківщині загинув 19-річний студент луцького коледжу Максим Відринський

втрати

Загинув унаслідок мінометного обстрілу позицій: на Волині прощатимуться з Героєм Русланом Литвинчуком

мобілізація хвороби

Посилення мобілізації: список захворювань, з якими можуть призвати

Авдіївський напрямок

Відчував, що загине: захиснику з Волині не вдалося вижити під фактично безперервними ворожими обстрілами

поховання військового
фото

«Справжній солдат»: на Волині в останню земну дорогу провели Героя Геннадія Гогулю

загибель Харківщина

Навіки 24: на війні загинув молодий захисник з Луцької громади Григорій Савчук

війна

Трагічні Великодні свята: на війні загинув Герой з Волині Ярослав Каламуняк

Тимощук

«Завжди показував себе, як справжнього патріота»: відомий ексфутболіст пояснив, чому лучанин Тимощук зрадив Україну

на щиті війна ДТП
відео

Трагічно загинув у переддень Великодня: на Волині зустріли захисника Дмитра Сичова