Який телефон Самсунг купити в 2024 році до 20 тисяч гривень

Смартфон

Samsung є одним з найпродуктивніших виробників смартфонів. Тривалий час саме ця компанія утримувала перше місце з обсягу вироблених і проданих смартфонів у світі. Якщо ви вирішуєте, який телефон Самсунг купити у 2024 році, вибір буде доволі широкий у всіх цінових діапазонах від трьох тисяч гривень і вище. Як показує статистика, найбільший попит в Україні мають телефони за ціною до 20 тисяч гривень.

Популярні смартфони Самсунг в 2024 році до 20 тисяч

Для багатьох користувачів сьогодні найважливішим параметром при виборі смартфона є час його автономної роботи. У цьому контексті варто уважніше придивитися до телефонів Самсунг з лінійки Galaxy M.

Samsung M34

Ціна цього смартфона Самсунг в інтернет-магазині офіційного партнера становить 9999 гривень. Батарея має ємність 6000 мА-год, а це:

  • 21 година безперервної роботи в мобільному інтернеті;
  • 22 години бездротового підключення до Вай-фай;
  • 24 години відтворення відео;
  • у режимі розмови телефон тримає заряд впродовж 51 години;
  • 158 годин використання у якості плеєра для відтворення аудіо.

З огляду на інші характеристики цей телефон Самсунг також вартий уваги. Він оснащений великим AMOLED екраном з частотою оновлення 120 Гц. 8-ядерний процесор Samsung Exynos 1280 забезпечує стабільну роботу з багатьма додатками. Система з трьох основних камер 50, 8, 2 Мп дозволяє отримувати якісні фото та знімати відео у якості 4K UHD. Селфі камера 13 Мп також радує чіткістю та якістю знімків.

Samsung Galaxy M14

Ще один смартфон Самсунг з батареєю на 6000 мА-год. Його ціна нижча – 7699 гривень. Проте характеристики також доволі успішні. Цей пристрій має великий та яскравий екран, гарні камери, потужний процесор для повсякденних завдань. Автономна робота у режимі розмови може складати до 58 годин. Чотири Гб оперативної пам’яті з можливістю динамічного розширення RAM Plus – це змога грати в ігри та одночасно запускати декілька фонових процесів. Ідеальний смартфон Самсунг для покупця, якому потрібен надійний та функціональний девайс на кожен день.

Samsung Galaxy A54

Ця серія доступна у двох модифікаціях, що відрізняються обсягами пам’яті:

  • 6/128 Гб – 14 999 гривень;
  • 8/256 Гб – 16 999 гривень.

За своїми характеристиками Самсунг А54 визнаний справжнім вбивцею флагманів. Серед його основних переваг виділимо:

  • це смартфон для геймінгу;
  • батарея 5000 мАг, але завдяки енергоефективному процесору вона забезпечує тривалу автономну роботу;
  • селфі камера 32 Мп, що дозволить знімати відео у 4K UHD якості;
  • корпус виконано зі скла, а клас захисту за стандартом IP67.

Самсунг А54 – це вдале поєднання ціни та передових характеристик. Якщо хочете купити телефон для ігор, завантаження різноманітних додатків, роботи, знімкування тощо, при цьому не бажаєте витрачати величезну купу грошей, ця модель варта вашої уваги.

Який телефон Самсунг купити в 2024 році до 20 тисяч гривень

Смартфони Самсунг у 2024 році – від дешевих до дорогих

Ми перерахували лише три найпопулярніших моделі телефонів Самсунг середнього цінового сегмента. Насправді асортимент набагато ширший. Якщо вагаєтесь щодо остаточного вибору, розгляньте наступні варіанти:

  1. Samsung A05 – базова лінійка 2023 року;
  2. Samsung Galaxy A15 – бюджетний смартфон на базі процесора MediaTek Helio G99;
  3. Samsung A25 – новинка 2024 року з Super AMOLED дисплеєм та призначена для ігор;
  4. Samsung A34 – оптимальний варіант недорогого телефона Самсунг з великим обсягом оперативної пам’яті.

Отже, якщо ваш бюджет на оновлення смартфона становить від 5-6 до 20 тисяч, є досить багато пристроїв, які слід уважно вивчити.

Можливо зацікавить