Їх шукали пів тисячі людей: маленьким «мандрівникам» з Волині виповнилося по 3 роки

Їх шукали пів тисячі людей: маленьким «мандрівникам» з Волині виповнилося по 3 роки

Артему та Алісі, яких кілька тижнів тому розшукували понад пів тисячі людей на Ковельщині, 3 червня виповнилось по три роки.

До маленьких «шукачів пригод» приїхали поліцейські, аби привітати з Днем народження, - йдеться на фейсбук-сторінці правоохоронців.

«До двійнят з села Обеніжи завітали з найкращими привітаннями, подарунками та святковими тортами начальник та інспектори сектору ювенальної превенції, а також сектору дотримання прав людини Ковельського РУП. Очільник сектору ювенальної превенції місцевої поліції Юрій Кузьмук побажав іменинникам міцного здоровʼя, яскравих емоцій та здійснення усіх мрій», - йдеться у дописі.

Батьки малят висловили вдячність поліцейським за вітання та підтримку їхньої родини.

Їх шукали пів тисячі людей: маленьким «мандрівникам» з Волині виповнилося по 3 рокиЇх шукали пів тисячі людей: маленьким «мандрівникам» з Волині виповнилося по 3 рокиЇх шукали пів тисячі людей: маленьким «мандрівникам» з Волині виповнилося по 3 рокиЇх шукали пів тисячі людей: маленьким «мандрівникам» з Волині виповнилося по 3 рокиЇх шукали пів тисячі людей: маленьким «мандрівникам» з Волині виповнилося по 3 роки

Читайте також: 

Можливо зацікавить