Їм було лише по 27: у Боратинській громаді увіковічнили пам’ять Героїв Михайла Палоші та Вадима Сілаєва

Їм було лише по 27: у Боратинській громаді увіковічнили пам’ять Героїв Михайла Палоші та Вадима Сілаєва

У селі Лаврів Боратинської громади відкрили меморіальні дошки загиблим Героям Михайлу Палошу та Вадиму Сілаєву.

Пам’ятні знаки встановили на будівлі Лаврівського ліцею, адже обоє захисників навчалися тут, а Вадим Сілаєв деякий час працював вчителем інформатики та математики. Про це повідомили у Боратинській громаді.

Вшанувати пам’ять полеглих Героїв завітали рідні, друзі, односельчани представники місцевої влади. Присутні долучилися до спільної молитви та чину освячення дошок, а також здійснили покладання квітів до пам’ятних знаків.

Гранатометник Михайло Палош загинув 28 квітня під час обстрілу позицій із РСЗВ «Град» при відсічі збройної агресії російської федерації на території Миколаївської області.

Вадим Сілаєв загинув 2 вересня під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Сухий Ставок Херсонської області в результаті танкового обстрілу з боку противника.

Їм було лише по 27: у Боратинській громаді увіковічнили пам’ять Героїв Михайла Палоші та Вадима СілаєваЇм було лише по 27: у Боратинській громаді увіковічнили пам’ять Героїв Михайла Палоші та Вадима СілаєваЇм було лише по 27: у Боратинській громаді увіковічнили пам’ять Героїв Михайла Палоші та Вадима СілаєваЇм було лише по 27: у Боратинській громаді увіковічнили пам’ять Героїв Михайла Палоші та Вадима Сілаєва

Можливо зацікавить