Які послуги пропонує юридична компанія «Домінанта»

Які послуги пропонує юридична компанія «Домінанта»

Адвокатське об'єднання «КФ «Домінанта» – це унікальний проєкт, реалізований з метою надання юридичної та консалтингової допомоги представникам бізнесу та фізичним особам. За більш ніж 15 років роботи було збудовано велику кількість інструментів та методик, за допомогою яких вдається досягти потрібних результатів у процесі судового чи досудового розгляду.

Набір послуг включає облік величезної кількості аспектів, включаючи юридичну допомогу за кордоном, судову та корпоративну практику, міграційне право, нерухомість та будівництво, бухгалтерський аутсорсинг та багато іншого.

Ознайомитися детально можна тут https://dominanta-law.com/ де також є можливість вивчити команду та детально проаналізувати пропозиції. За бажанням можна залишити заявку на консультацію та отримати попередню юридичну допомогу з свого питання.

Юридичні послуги

Надійний і сильний партнер у вирішенні юридичних питань знаходитиме найнезвичайніші методи та способи,дотримуючись рамок закону. Досвід адвокатського об'єднання «КФ «Домінанта» передбачає надання послуг утаких сферах та напрямках:

  • Корпоративна практика. Повний набір послуг з реєстрації підприємств, ліквідації, реорганізації, оцінкаконкретного бізнесу в рамках законодавства, підготовка необхідної документації та багато іншого;
  • Судова практика. Подання інтересів клієнта в суді, вирішення кредитних спорів, а також оскарженнянезаконних дій податкової служби. Позиція клієнта відстоюватиметься жорстко та в рамках чинногозаконодавства;
  • Захист бізнесу. Застосування дієвих механізмів захисту бізнесу, включаючи супровід контролюючихорганів, оскарження їх рішень, оцінка структури бізнесу щодо вразливостей та багато іншого;
  • Будівництво та нерухомість. Юридична перевірка об'єктів нерухомості, ведення угод з купівлі, продажута оренди, вирішення будь-яких юридичних проблем та спорів.

Додатково надаються послуги у сфері міграційного права, банкрутства фізичних та юридичних осіб, злиття та поглинання компаній, а також бухгалтерський аутсорсинг.

Досвід та якість

Компанія працює з 2003 року і за цей час нагромадила величезний багаж знань. Завдяки довірчим відносинам з клієнтами є можливість забезпечити їм найкращий результат їхньої справи. Кожен спеціаліст компанії час від часу проходить спеціальні курси, а також вивчає нові норми та стандарти законодавства. Це дозволить по-новому вибудовувати захист, а також сформувати нові підходи до фінансових та економічних питань.

Читайте також:

Можливо зацікавить