З Києва до Луцька ходитиме двоповерховий потяг

З Києва до Луцька ходитиме двоповерховий потяг

На маршруті Київ — Рівне — Луцьк курсуватиме двоповерховий потяг, який складається з 6 вагонів.

 У вівторок, 23 серпня «Укрзалізниця» (УЗ) запустила два модернізовані пасажирських потяги, - повідомили у Міністерстві інфраструктури України.

На маршруті Київ — Рівне — Луцьк розпочав курсування модернізований електропотяг Skoda, а на маршруті Київ — Біла Церква запущено приміський електропотяг, який був оновлений в рамках проєкту Kyiv City Express.

  «Ми продовжуємо виконувати плани по оновленню рухомого складу, окреслені ще минулого року. Важливо сказати, що ці потяги були модернізовані на українському підприємстві – Київському електровагоноремонтному заводі «Укрзалізниці». Це означає пряму підтримку вітчизняної промисловості та економіки – тисячі збережених робочих місць та виплачені зарплати працівникам», – прокоментував Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України.

Потяг на маршруті Київ — Рівне — Луцьк складається з 6 двоповерхових вагонів і має 636 місць. Потяг є інклюзивним та передбачає зручне перевезення пасажирів з дітьми та велосипедистів. Він може перевозити близько 40 тис. пасажирів на місяць.

З Києва до Луцька ходитиме двоповерховий потягЗ Києва до Луцька ходитиме двоповерховий потяг

Можливо зацікавить