З Волині на передову відправили дрони та інше обладнання

З Волині на передову відправили дрони та інше обладнання

Землякам, які воюють на Донецькому та Запорізькому напрямку, відправили кількадесят квадрокоптерів - DJI Mavic 3 PRO та FPV, антидронову рушницю, тепловізор та зарядні станції.

Їх розподілили відповідно до запитів волинських бійців, які несуть службу у складі 65-ої ОМБр, 51-ого окремого батальйону 100-ої бригади тероборони, 110-ої ОБрТрО та 128-ої окремої гірсько-штурмової, - йдеться на сторінці Волинської облради.

Усе це дороговартісне обладнання в рамках ініціативи обласної ради придбано завдяки старанням колективів обласних медоб’єднання захисту материнства і дитинства, центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та інституту післядипломної підготовки освітян, Колківського центру професійної освіти, Камінь-Каширського вищого професійного училища та Любешівського технічного фахового коледжу, а також зусиллями двох згаданих народних депутатів.

З Волині на передову відправили дрони та інше обладнання

«Наші поїздки на лінію бойових дій почастішали, бо знаємо потребу бійців. Продовжувати допомагати, проявляючи увагу і даючи відчути, що вони не забуті, що народ з ними на цьому важкому шляху - наше спільне і пріоритетне завдання. Тож я вдячний усім, хто долучається, донатить, підтримує ініціативи з оснащення воїнів усім необхідним. Вони надзвичайно цінують це», - підсумував чергову гуманітарну місію очільник Волиньради Григорій Недопад.

Читайте також:

Можливо зацікавить