На Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнув

На Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнув

У ніч на 17 грудня російські окупанти протягом п'яти годин атакували південні регіони дронами. В Одеській області один із збитих безпілотників упав у житловий квартал, спричинивши вибух.

Про це повідомили Сили оборони півдня та очільник ОВА Олег Кіпер.

Сили протиповітряної оборони на Одещині збили дев'ять БпЛА типу «Shahed-136». Однак, один із збитих безпілотників впав у житловий квартал в Одеському районі та вибухнув.

Відбулося руйнування з подальшим загоранням житлових приватних будинків та складського приміщення приватної спортивної установи.

Виникла масштабна пожежа, яку рятувальники загасили.

В одному з будинків виявили загиблого чоловіка.

На Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнувНа Одещині збитий безпілотник впав у житловий квартал і вибухнув

Читайте також:

Можливо зацікавить